СКАЙ ЛИНК / SKY LINK

СКАЙ ЛИНК / SKY LINK

ул. Ангел Кънчев 25
София,
България
23.3219782
42.6907275
UserLikes
Име: СКАЙ ЛИНК / SKY LINK
Адрес: София, ул. Ангел Кънчев 25
Телефони: text to imagetext to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Бюра - самолетни билети
Дейност:

Aгенция за нискотарифни самолетни билети

Ключови думи: нискотарифни самолетни билети, самолетни билети, skylink, travel agency, турагент

За нас

SKYLINK Travel Agency е лицензиран турагент на територията на България, член на Международната организация за авиотранспорт IATA с основен предмет на дейност транспортни и туристически услуги . Компанията работи успешно на туристическия пазар в България от 1996 г. с три офиса за за директни продажби в София . 
Наши корпоративни клиенти са български и чуждестранни търговски представителства и организации като : ЛИБРА АД ,Мерлони –Индезит България, BERLIN-CHEMIE, LB Bulgaricum, ENEL Marica Iztok , Lindner Bulgaria Ltd, SONY Bulgaria, Opet / Aygaz Bulgaria EAD, Air Liquide, Cefin IVECO и много други . 

Нашият екип е винаги на разположение да предостави обслужване на професионално ниво, както и доставка на комплекта документи за пътуване директно в офиса на Вашата фирма. 
Ние Ви предлагаме възможност да изберете предпочитан начин на плащане - в брой, с кредитна карта, банков превод или директен трансфер от чужбина, като предлагаме преференциални условия на разплащане на нашите корпоративни клиенти за всички услуги предоставяни от агенцията. 

Като предварително благодарим за отделеното внимание и надявайки се нашата комплексна оферта да предизвика Вашият интерес и доведе до бъдещо съвместно и ползотворно сътрудничество, очакваме да се свържете с нас .





 

Открийте ни в Google+